Vista ar zaļajām olīvām
23:19
Ātras un vienkāršas vakariņas- vista ar rīsiem. Cepta ar ķiplokiem vai kariju. Uz pannas vai cepeškrāsnī. Bet varbūt sautēta ar zaļajām olīvām? Izlemt tikai Tev!
Vajadzēs:
8 vistu kājiņas
puravi
½ burciņa zaļās olīvas
½ burciņa sagriezti tomāti savā sulā
citrons
timiāns
sāls
pipari
Pagatavošana:
Vistas kājiņas apcep eļļā, saliec katliņā, aplej ar verdošu ūdeni un sautē minūtes 30. Kājiņu vietā var ņemt arī fileju, bet kājiņas man garšo daudz labāk, tās ir sulīgākas un mīkstākas. Kad gaļa būs gatava, pievieno tai tomātus savā sulā, sakapātas olīvas, sagrieztus puravus, 3-4 smalki sagrieztas citrona šķēles ar visu mizu un garšvielas. Sāli pievieno pašās beigās, iepriekš tikai pagaršo, jo olīvas ir gana sālītas. Pasautē vistu vēl pāris minūtes un pasniedz ar rīsiem. Labu apetīti!
Vajadzēs:
8 vistu kājiņas
puravi
½ burciņa zaļās olīvas
½ burciņa sagriezti tomāti savā sulā
citrons
timiāns
sāls
pipari
Pagatavošana:
Vistas kājiņas apcep eļļā, saliec katliņā, aplej ar verdošu ūdeni un sautē minūtes 30. Kājiņu vietā var ņemt arī fileju, bet kājiņas man garšo daudz labāk, tās ir sulīgākas un mīkstākas. Kad gaļa būs gatava, pievieno tai tomātus savā sulā, sakapātas olīvas, sagrieztus puravus, 3-4 smalki sagrieztas citrona šķēles ar visu mizu un garšvielas. Sāli pievieno pašās beigās, iepriekš tikai pagaršo, jo olīvas ir gana sālītas. Pasautē vistu vēl pāris minūtes un pasniedz ar rīsiem. Labu apetīti!
0 komentāri