Briseles kāposti ar riekstiem
01:12
Gribu padalīties divās ātrās un gardās receptēs. No sērijas "vakariņas 20 minūtēs". Pirmā būs briseles kāposti ar riekstiem.
Tātad, notīri kāpostus: noņem 2-3 augšējās lapas. Tās ir rupjākas un netīras. Kāpostus ņem ~ 100 g uz cilvēka. Izvāri kāpostus sālsūdenī (vēl labāk tos iztvaicēt) līdz tie kļūs mīksti. Sauju riekstu sadrupini ar nazi vai kombainā (es šoreiz izmantoju parastus zemesriekstus). Pannā izkausē sviesta piciņu (daudzums atkarīgs no diētas, ko pašlaik ievēro) un apcep tajā riekstus. Pievieno kāpostus, sāli, svaigi maltos piparus, pāris minūtes uzsildi visu kopā un pasniedz. Labu apetīti!
Tātad, notīri kāpostus: noņem 2-3 augšējās lapas. Tās ir rupjākas un netīras. Kāpostus ņem ~ 100 g uz cilvēka. Izvāri kāpostus sālsūdenī (vēl labāk tos iztvaicēt) līdz tie kļūs mīksti. Sauju riekstu sadrupini ar nazi vai kombainā (es šoreiz izmantoju parastus zemesriekstus). Pannā izkausē sviesta piciņu (daudzums atkarīgs no diētas, ko pašlaik ievēro) un apcep tajā riekstus. Pievieno kāpostus, sāli, svaigi maltos piparus, pāris minūtes uzsildi visu kopā un pasniedz. Labu apetīti!
0 komentāri