Biešu ikri
23:12
Grūtniecības laikā nācies cīnīties par hemoglobīnu. Pārtiku, kas satur dzelzi, ēdu lielos daudzumos, tai skaitā arī bietes. Šādus biešu salātus varēju ēst katru dienu un pat braucot komandējumā ņēmu tos līdzi. Galvenais, ka gatavošana neatņēma daudz laika vai spēku. Bet vēl svarīgāk, ka sanāk ļoti gardi.
Vajadzēs:
3 gab. bietes
2 gab. sīpoli
2 ēd.k. tomātu pasta vai tomāti savā sulā vai kāds cits tomātu produkts
eļļa
sāls
pipari
Pagatavošana:
Bietes izvāri un sarīvē uz dārzeņu rīves. Sīpolus sagriež kubiciņos un cep eļļā uz lēnas uguns līdz tie kļūs zeltaini. Pievieno sīpoliem bietes, tomātu pastu (tā dos skābumiņu), sāli, piparus un uzsildi ikrus. Pasniedz tos siltus kā piedevas vai aukstus uz maizītes. Labu apetīti!
Vajadzēs:
3 gab. bietes
2 gab. sīpoli
2 ēd.k. tomātu pasta vai tomāti savā sulā vai kāds cits tomātu produkts
eļļa
sāls
pipari
Pagatavošana:
Bietes izvāri un sarīvē uz dārzeņu rīves. Sīpolus sagriež kubiciņos un cep eļļā uz lēnas uguns līdz tie kļūs zeltaini. Pievieno sīpoliem bietes, tomātu pastu (tā dos skābumiņu), sāli, piparus un uzsildi ikrus. Pasniedz tos siltus kā piedevas vai aukstus uz maizītes. Labu apetīti!
0 komentāri