"Welcome home" spageti ar tunci
23:31Ko Tu parasti pagatavo atgriežoties mājās no ceļojuma? Kad mājās nekā nav? Mūsmājās tie ir spageti ar tunci. Ja man uzdotu jautājumu: "Kas no pārtikas Tev vienmēr ir mājās?", tad šī recepte arī būtu atbilde. Man vienmēr ir konservētie tomāti savā sulā, pāris konservētā tunča bundžiņas, olīvas, cietais siers ledusskapī un pasta.
2 milzīgām porcijām vajadzēs:
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
1 bundžiņa tomātu savā sulā (400 g)
1 bundžiņa tuncis savā sulā
olīvas
pētersīļi
sāls
pipari
spageti
Pagatavošana:
Uzliec vārīties pastu un kamēr tā gatavojas, sagriez kubiciņos un apcep sīpolu un ķiplokus, pievieno sagrieztus tomātus ar visu sulu un pavāri pāris minūtes. Pieliec tunci, sagrieztas olīvas, sāli, piparus, pētersīļus un uzsildi mērci. Pasniedz ar pastu un sarīvētu cieto sieru. Labu apetīti un welcome home!
0 komentāri