Slinkā vista ar piedevām

22:20

Šī recepte ir no ātro sērijas, kad nav ne laika, ne vēlēšanās ilgi stāvēt pie plīts. Ideju noskatījos jau pirms vairākiem gadiem kaut kur interneta plašumos, sastāvdaļas neiegaumēju, bet pats pagatavošanas veids ieinteresēja. Un tā, ja iepriekšējā vakarā iemarinē vistu, tad nākošajā dienā atnākot no darba vajag tikai 5 minūtes lai ieliktu vistu ar piedevām cepeškrāsnī un Tev ir 40-50 minūtes laika, ko veltīt sev.



Iepriekšējā vakarā vistu sagriez gabalos un iemarinē. Griežot vistu izgriez visus liekus taukus lai ēdiens nesanāk taukains smags. Marinādei es ņēmu maltos piparus, sāli, sinepes, ķiplokus, bet tas nav akmenī kalts, vari izvēlēties savas mīļākās garšvielas. Nākošajā dienā karstumizturīgā traukā ieber 1 glāzi noskalotu rīsu, 1 sagrieztu papriku, pāris saujas saldētas kukurūzas un pākšu pupiņu. Aplej rīsu un dārzeņu maisījumu ar 1,5 glāzēm ūdens, virsū uzliec vistas gabalus un liec cepeškrāsnī gatavoties 200 grādos 40-50 minūtes. Klāt pasniedz dārzeņu salātus. Labu apetīti!

varbūt tev patiks arī šie

0 komentāri