Biezpiena sacepums ar rīsiem
23:27Vēl viens variants kā pagatavot bezglutēna biezpiena sacepumu ir miltu vietā pievienot tam rīsu pārslas. Rīsu pārslas, tāpat kā auzu pārslas, var atrast lielveikalu plauktos. Putrās tās garšo ne visai, laikam pārslu izgatavošanas procesa laikā rīsi zaudē savu garšu un putra tikai nedaudz atgādina kārtīgu piena rīsu putru. Bet bezglutēna ēdienos tās lieti noderēs. Šoreiz biezpiena sacepums.
Vajadzēs:
400 g biezpiena
1 ola
4 ēd.k. rīsu pārslu
100 ml piena/kefīra/jogurta/skābā krējuma
rozīnes
sāls, cukurs pēc garšas
Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas (izņemot rozīnes, tās pievieno vēlāk) sajauc blenderī, ielej ietaukotā veidnē un cep cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 30 minūtes. Vienkārši. Labu apetīti!
Vajadzēs:
400 g biezpiena
1 ola
4 ēd.k. rīsu pārslu
100 ml piena/kefīra/jogurta/skābā krējuma
rozīnes
sāls, cukurs pēc garšas
Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas (izņemot rozīnes, tās pievieno vēlāk) sajauc blenderī, ielej ietaukotā veidnē un cep cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 30 minūtes. Vienkārši. Labu apetīti!
2 komentāri
Kas tie pa virsu tādi oranži punktiņi kko vēl rīvējāt pa virsu, vai bildē vnk tā izskatās?
AtbildētDzēstNē, neko nerīvēju. Vienkārši biezpiens tā sacepās
AtbildētDzēst